martes, 25 de junio de 2013

Tallarines Carbonara

 
 
 
 
 
Aquesta recepta és realment autèntica, és molt completa i la trobareu realment bona; no la fareu de cap altra manera a partir d'ara.
 
Anem per feina:
 
Ingredients per a 6 persones:
 
Per coure la pasta els italians fan servir el ratio 1000/100/10 (1 L aigua / 100 gr pasta / 10 gr sal); amb aquesta proporció no és necessari afegir oli, la pasta no s'enganxarà: 
  • 6000 gr aigua
  • 600 gr. pasta (100 gr. per persona)
  • 60 gr sal
 
Per a la salsa carbonara: 
  • 250 gr escalunies
  • 50 gr bacó
  • 50 gr pernil a dauets o tiretes
  • 300 ml crema de llet
  • 150 ml llet
  • 2 c. soperes de parmesà
  • oli, mantega
  • sal i pebre
 
  • 6 rovells
 
Elaboració:
 
Coure la pasta segons indicacions del productor i reservar. Reservar 4 o 5 cullerades soperes d'aigua de la cocció per a integrar millor la salsa.
 
Pelar i tallar les escalunies en làmines i coure-les amb oli i mantega fins que agafi un color mel, que quedi ben cuita. Afegir el pernil i el bacó a dauets o tiretes.
 
Per una altra banda, reduir la llet i la crema de llet a una paella i a continuación afegir el sofregit (havent-hi colat prèviament per extreure'n l'excés d'oli), afegir també el parma i salpebrar.
 
Afegir l'aigua reservada a la pasta, remenar. Afegir la salsa carbonara, remenar i servir de seguida.
 
Els tallarins carbonara els servirem acompanyats d'un rovell d'ou per ració.
 
 
Que vagi de gust!
 

 





10 comentarios:

  1. Em sembla que si que ho provaré de fer d'aquesta manera!! tenen molt bona pinta

    ResponderEliminar
  2. A mi el rovell cru no m'agrada gaire, però a casa els encantaria! Així que recepta guardada a pendents ;)

    ResponderEliminar
  3. Have you ever considered publishing an e-book or guest authoring
    on other blogs? I have a blog based upon on the same
    subjects you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my viewers would enjoy your work.
    If you are even remotely interested, feel free to send
    me an e mail.

    Feel free to surf to my web page homepage - -

    ResponderEliminar
  4. This site definitely has all of the info I needed concerning
    this subject and didn't know who to ask.

    Feel free to visit my blog ... after effects eye; Www.Youtube.com,

    ResponderEliminar
  5. Fa bona pinta! Però jo la faig sempre sense crema de llet, com l'original carbonara ;-)

    ResponderEliminar
  6. hello there and thank you for your info – I have certainly picked
    up anything new from right here. I did however expertise some technical points
    using this web site, as I experienced to reload the website lots of
    times previous to I could get it to load properly.

    I had been wondering if your web host is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will often affect your
    placement in google and can damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords.
    Anyway I'm adding this RSS to my email and could look out for much more of your respective intriguing content.
    Ensure that you update this again very soon.

    Also visit my weblog ... attorney for car accident

    ResponderEliminar

També et pot interessar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...