martes, 7 de octubre de 2014

Calamar i gambes a la planxa

Avui us porto un plat senzill com espectacular. Ideal com a entrant o per a un sopar romàntic ;-)


 




Ingredients per a 2 persones:

  • 2 calamars grossets (a la paella minven)
  • 6-8 gambes llagostineres
  • salsa romesco
  • all i julivert
  • sal i pebre

Elaboració: 

Netejar el calamar separant el cos de les potes però deixant el cos sencer amb les aletes.
Marcar uns talls per la cara superior sense tallar la part inferior, com es veu a la foto.
Picar l'all i el julivert.
Cuinar el calamar a la planxa amb un rajolí d'oli, 1 minut aprox. per una banda (fins que es torna de color blanc), tombar i cuinar igual afegint una mica d'all i julivert.
Cuinar les gambes a la planxa de la mateixa manera.
Emplatar afegint una cullerada de romesco del que més us agradi.

Et voilà!

Bon profit!

 


5 comentarios:

  1. Jejejej...això de sopar romàntic m´ha encantat!!! doncs per què no? regadet amb cava i unes bones postres, oi?

    ResponderEliminar
  2. Jejeje, tu ho has dit, les postres les publicaré un altre dia ;-)

    ResponderEliminar
  3. Genial, quina pinta.
    Me han encantado las propuestas de tu bloc, te invito a visitar el mío y espero que disfrutes del post, esta semana quedamos en mi rincón de lectura y si no eres seguidora me encantaría que lo fueras, elracodeldetall.blogspot.com

    ResponderEliminar
  4. Gràcies pel m'agrada de la pàgina de fb!
    Un bon dia!

    ResponderEliminar

També et pot interessar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...