jueves, 28 de junio de 2012

Taronja ensucrada amb mel i mató




Hola familia,

Feia temps que volia participar a la convocatòria de Memòries d'una cuinera però he estat bastant ocupada amb els estudis.  Per fi ha arribat l’hora que hi puc participar :D

 
Per a tal esdeveniment he escollit aquesta “Taronja ensucrada amb mel i mató”. Ho vaig provar per primer cop fa unes setmanes, per fer unes postres diferents i al mateix temps que els nens mengessin fruita, bé taronges concretament, perquè de fruita en mengen bastant, per sort els hi encanta. I això no va ser menys, els hi va encantar només de veure-ho. Ja ho diuen que el menja si entra per la vista entra molt millor ;-)

Vaig treure la idea de les postres “Naranjas con miel, aceite de oliva y sal” de l’últim llibre del Ferràn Adrià “La Comida de la Família”.

Doncs bé, la recepta és ben senzilla:

Ingredients per a 2 persones:
·         2 taronges de postres
·         Sucre
·         Mel
·         Mató

Elaboració:
Pelar les dues taronges, treien el màxim de la part blanca i tallar-la a rodanxes.
Col·locar les rodanxes de taronja repartides al plat.
Ensucrar-la per sobre generosament, amb amor.

Col·locar al mig la quantitat de mató desitjada.

I regar amb un fil de mel per tot el plat.
 

Et voilà!


Espero que us agradi.

10 comentarios:

  1. Tan fàcil, tan bo!! Quina proposta més bona, i tant! Petons i bon cap de setmana

    ResponderEliminar
  2. Senzill i sensacinoal, aquestes son les meves receptes preferides.
    La combinacicio la trobo deliciosa!

    ResponderEliminar
  3. moltísssssimes gràcies Belen per participar!!! m'agraden les receptes senzilles però amb un toc elegant, i aquesta ho és!!!! molts petonets

    ResponderEliminar
  4. No podries haver triat una altra fruita que lligués millor amb el mató que la taronja...Ho trobo exquisit.

    ResponderEliminar
  5. facil,muy fresco y saludable esta combinación Belén
    peto

    ResponderEliminar
  6. Hola

    Ando de nuevo por aquí y me apetecía venir a saludarte.
    Quedas invitada a unas albóndigas que he preparado para cenar.
    Me pongo al corriente de lo que ha pasado por tu cocina y tomo buena nota de las recetas que has elaborado.
    Un cordial saludo.

    Kui_Netes
    :)

    ResponderEliminar
  7. Qunes postres tan bones, fàcils i sanes! M'encanten!
    Marta

    ResponderEliminar
  8. Moltes gràcies pel vostres comentaris!

    Petonets.

    Belén

    ResponderEliminar
  9. Hola Belén!

    He vist que tens moltes receptes al teu blog, i m‘agradaria presentar-te la página Lestevesreceptes.cat, llançada recentment, on els usuaris poden buscar entre més de 13000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu bloc.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    Lestevesreceptes.cat

    ResponderEliminar
  10. Me dio grandes membrillos, y la receta que yo no soy feliz, me siento muy en juego! gracias de antemano
    Abordo un buena receta que ya ocupó un sitio como este http://le-couscous-marocain.com

    ResponderEliminar

També et pot interessar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...