lunes, 28 de marzo de 2011

COCA DE VIDRE




Ja tornem a ser aquí amb una recepta ben dolça, la coca de vidre. Aquesta és una d'aquelles que no t'ho imagines i és ben fàcil de fer i de resultat espectacular. Ideal per un berenar amb una presa de xocolata.

Aquesta recepta la vaig descobrir al blog de la meva primera i més gran inspiració, "La cuina de casa" http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/2007/03/19/coca-de-vidre/, de la Gemma Clofent. Us recomano feu una ullada pel seu blog, als que no la conegueu, perquè ja és molt coneguda la Gemma i el seu blog.

A continuació detallo la recepta tal cual l'explica ella (jo no li vaig posar pinyons per no tenir-ne en aquell moment, però us recomano que li poseu):

Ingredients:
  • 1 massa de pizza fresca
  • oli
  • pinyons
  • sucre
  • anís sec

Preparació:

Estirar la massa de pizza ben fina, donant-li forma allargada i estreta (per una coca individual d’uns 30x7 cm). Pintar-la generosament amb oli amb l’ajut d’un pinzell. Repartir els pinyons i el sucre (també generós) per sobre. Coure-la al forn a 220º durant 10 minuts fins que es dauri (cal vigilar que no es cremi). Treure-la del forn i, immediatament, pintar-la amb anís amb l’ajut del pinzell. Aquest anís és el que li dóna la textura de vidre.

Que vagi de gust.

13 comentarios:

  1. no m´ho puc creure!!!
    amb massa de pizza???
    aixó ho he de provar pero ja!!!

    ResponderEliminar
  2. Té una pinta genial Belén!!! m'animaré a fer-la!! =)
    petonets. Helena

    ResponderEliminar
  3. Más fácil imposible, con masa de pizza. Sencilla y riquísima.
    Un besito

    ResponderEliminar
  4. Qué buena !!!
    Aún la tenemos pendiente de hacer.
    Un beso.
    Sara

    ResponderEliminar
  5. Poques receptes tan senzilles tenen un resultat tan espectacular, oi?
    T'ha quedat fantàstica ;)

    ResponderEliminar
  6. Ei Eva, jo tampoc no m'ho podia creure la primera vegada. Prova-ho i ja ens explicaràs :P
    Petonets per tots.

    Gràcies Helena. Anima't, ja veuràs que agradarà molt :D Petonets.

    Gracias Clemenvilla. Un besito.

    Sara, animaros a hacerla, no habrá una única vez :P. Besos.

    Moltes gràcies Gemma. Es que és fantàstica aquesta recepta :D Petonets.

    Belén

    ResponderEliminar
  7. Hola!
    L´he vist aquest matí, i ara l´acabo de treure del forn! Fantàstica, súper fàcil i queda moooolt b!
    Petons
    Anna

    ResponderEliminar
  8. oi, que queda bé aquesta coca amb la massa de pizza...a casa li diem de coca de "mal pastisser" ja que no comporta l´esforç d´elaborar la massa per fer-ne la coca.

    ResponderEliminar
  9. Anna! T'has animat ràpid ràpid a fer-la. Me'n alegro molt que t'hagi agradat i que ho hagis compartit. Moltes gràcies.
    Petons.
    Belén

    Cristina,
    jajaja no l'havia sentit mai aquest mot.
    Petons.
    Belén

    ResponderEliminar
  10. M'encanta perquè és súper fàcil de fer i queda molt bé. Simplement la precaució de mirar que no es cremi. Als meus fills no els agrada el gust d'anís. L'he pintat amb llimona expremuda i queda boníssima!

    ResponderEliminar
  11. Hola Montse,

    Me'n alegro que t'hagis decidit a fer-la, que t'hagi agradat i que m'ho expliquis. Aquests detalls són d'agraïr.

    Petonets.

    Belén

    ResponderEliminar
  12. Jo li poso una mica de mel també...però no m'ha quedat mai ni de bon tros com la teva!!! hauré de practicar ;-)
    Jordi

    ResponderEliminar
  13. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar

També et pot interessar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...